Aktiviteter

Vi hjälper er att arrangera passande gruppaktiviteter med hjälp av de aktivitetsbolag som finns i Åre. Vad vill ni hitta på?

Vad man kan göra

Vid stugan finns möjlighet att basta, bada badtunna och isvak vid vattenfallet alldeles intill. Tväråstugan passar också utmärkt att utgå från om man vill åka turskidor eller gå en snöskopromenad. I Ullådalen finns dragna spår hur långa? Omgivningarna är också perfekta för hundspann. Alldeles bakom stugan ligger dessutom Åreskutan med allt vad den bjuder in till när det gäller utförsåkning. Där finns också möjlighet att få tillgång till skidlärare, om någon vill bättra på sina skills.

Sommartid är löpning och vandring längs leden inåt dalen en given aktivitet. En termos kaffe eller ett vätskebälte bara, sedan är det bara att peka ut en riktning. Den adrenalinstinna tar sig in till Åre och kör en repa eller två mountainbike. Bara orken sätter gränser.

Under höstens klara dagar brinner Ullådalen i högfjällets alla höstfärger. Efter lite träning kommer även du att få syn på kantareller. Hjortron avslöjar sig lättare. I tjänarna längre ini dalen finns fina möjligheter till fiske (skaffa fiskekort bara). Och återigen – glöm inte kaffet…

Åres skidsystem

Att Åre är en metropol för skidåkare i Sverige är ingen hemlighet. Den lift som ligger närmast Tväråstugan är Ullådalen. Arbetar du dig österut eller uppåt når du snart hela Åreskutans alla åkmöjligheter. (Ski in hemåt? Jag vet inte ritktigt hur den är placerad?) Väl hemma vid stugan igen är det bara att brassa på badtunnan i eftermiddagssolen.

Hur är väderprognosen för Tväråstugan?

Vilka liftar är öppna idag?

Bilder

Nedan ser du några av de aktiviteter som går att göra hos oss.

adminAktiviteter